Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 132g183kcal16.5g0.4g12.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki161g90kcal13.7g8.1g0.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g11g66kcal2.3g0.7g5.9g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Canderel makeutusjauhe5.2g20kcal0.1g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g744kcal65.2g34.4g38.2g0g
Valittu annoskoko313g372kcal32.6g17.2g19.1g0g
Annoskoko puolitettuna156g186kcal16.3g8.6g9.6g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856