Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g124g164kcal26.1g0g6.2g0g
Sipulikuutiot Apetit47g12kcal0.6g2.2g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys14g49kcal0.1g12.2g0g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)31g26kcal3g3.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 93g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g547kcal59.6g35.6g17.6g0g
Valittu annoskoko313g273kcal29.8g17.8g8.8g0g
Annoskoko puolitettuna156g137kcal14.9g8.9g4.4g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110