Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis138g154kcal30.3g0g4.1g0g
Sipuli 15g4.6kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaattisose tomaattipyree 39g29kcal1.7g5g0.1g0.4g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 28g4.7kcal0.6g0.1g0.1g0.7g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g8.3g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Paprikajauhe 1.7g5.3kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g402kcal66.2g13g9.2g4.4g
Valittu annoskoko313g201kcal33.1g6.5g4.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g100kcal16.6g3.3g2.3g1.1g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117183