Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)114g40kcal4.2g4.9g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 89g306kcal9.1g62.4g1.1g3.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 50g153kcal4.4g27.8g1g7g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl30g101kcal4.2g19g0.9g1.6g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 17g52kcal0g12.7g0g0g
Hiiva 11g8.5kcal1.5g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1319kcal46.8g253.8g7g25g
Valittu annoskoko313g660kcal23.4g126.9g3.5g12.5g
Annoskoko puolitettuna156g330kcal11.7g63.5g1.8g6.3g
Arvot/100g100g211kcal7.5g40.6g1.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117271