Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g134g169kcal6.7g3.7g14g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g80g289kcal22.5g1.6g21.7g0g
Kananmuna kuoreton 59g84kcal7.4g0.2g6g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl13g44kcal1.8g7.2g0.9g1.4g
Ruisjauho Pirkka24g73kcal2.3g14.7g0.5g3.6g
Leivinjauhe 2.7g4.7kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1327kcal81.6g56.8g86.2g10g
Valittu annoskoko313g663kcal40.8g28.4g43.1g5g
Annoskoko puolitettuna156g332kcal20.4g14.2g21.6g2.5g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117368