Juustokastike

Sulata rasva kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Lisää maito vähitellen, anna kuumentua lisäämisen välissä.

Tai vaihtoehtoisesti keitä maito eri kattilassa.

Sekoita usein, ettei pala pohjaan.

Lisää lopuksi juustoraaste, voi lisätä reilustikin juustoa.

Emmentalin voi korvata edamilla tai muulla juustoraasteella.

Osan voi korvata myös maustetulla tuorejuustolla.

Mausta ja tarkista maku.

käy myös lasagnen valkokastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Eevis77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keskiarvo 14g73kcal0g0g8.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 205g93kcal6.1g9.8g3.1g0g
Emmental, punaleima 17%46g132kcal15.5g0g7.7g0g
Valkopippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1.7g9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Emmental, punaleima 17%5.6g16kcal1.9g0g1g0g
Valkopippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g775kcal51.8g43.6g43.2g1.2g
Valittu annoskoko313g388kcal25.9g21.8g21.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna156g194kcal13g10.9g10.8g0.3g
Arvot/100g100g124kcal8.3g7g6.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117382