Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 6.9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g53g32kcal0.8g6.9g0.1g0.5g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g2g5.2kcal0.2g0.5g0.2g0g
Vesi176g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.5g21kcal1.4g0g1.7g0g
Kirjolohifilee 29g49kcal4.9g0g3.2g0g
Juuriselleri 8.2g2.6kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tilli, tuore 2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g241kcal15.6g19.2g10.6g3.2g
Valittu annoskoko313g121kcal7.8g9.6g5.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g60kcal3.9g4.8g2.7g0.8g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3.1g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411