Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.5kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio 2.6g7.9kcal0.2g0.3g0.6g0g
Soijakastike 8.4g5.1kcal0.4g0.8g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g33g24kcal1.5g4.2g0.1g0g
Spagetti Myllyn Paras82g287kcal10.7g57.4g1.2g2.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%94g150kcal2.5g2.5g14.1g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g19g60kcal9.8g5.3g0.1g3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1227kcal51.6g148.6g45.8g13.8g
Valittu annoskoko313g614kcal25.8g74.3g22.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna156g307kcal12.9g37.2g11.5g3.5g
Arvot/100g100g196kcal8.3g23.8g7.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569