Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl62g210kcal1.2g1.9g21.7g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g62g158kcal3.7g2g14.8g0g
Maitorahka, Valio, 0,362g40kcal6.8g2.6g0.2g0g
Mango (tuore)62g42kcal0.3g9.5g0.2g1.3g
Mansikka 62g29kcal0.3g5.2g0.1g1.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.1g12kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g982kcal24.6g48.6g74g5g
Valittu annoskoko313g491kcal12.3g24.3g37g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g246kcal6.2g12.2g18.5g1.3g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.8g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758