Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 53g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.62g217kcal8.2g42.2g1.5g2.4g
Kevytmaito (Valio)191g88kcal6.1g9.2g2.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.2g64kcal0g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g888kcal41.8g103.2g34g4.8g
Valittu annoskoko313g444kcal20.9g51.6g17g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g222kcal10.5g25.8g8.5g1.2g
Arvot/100g100g142kcal6.7g16.5g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118000