Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g112kcal12.8g0g6.7g0g
Sipuli 25g7.4kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 49g8.8kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Tomaatti 24g5.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokosokeri0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g51g167kcal8.1g31.3g1g3g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 84g25kcal0.5g4.5g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g695kcal44.6g80.4g20g11.2g
Valittu annoskoko313g348kcal22.3g40.2g10g5.6g
Annoskoko puolitettuna156g174kcal11.2g20.1g5g2.8g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118413