Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 56g7.4kcal0.9g0.2g0.2g0.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Kikherne säilötty Bonduelle111g145kcal7.2g22.3g3.3g5.6g
Broileri, rintafilee, nahaton 83g89kcal19.3g0g1.3g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g56g212kcal4.9g39.8g0.7g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g980kcal65g125.6g18.6g19.8g
Valittu annoskoko313g490kcal32.5g62.8g9.3g9.9g
Annoskoko puolitettuna156g245kcal16.3g31.4g4.7g5g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202