Tuiren karppirieska

Vatkaa rahka ja munat sekaisin.

Kuivat aineet keskenään, näihin lisätään leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet rahka-muna seokseen ja vatkaa tasaiseksi, lisää öljy.

Paista 200 ast. noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 5112 grammaa

Cati
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muna, annos 60g41g36kcal3.1g0.3g2.5g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g31g20kcal3.4g1.3g0.1g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g31g18kcal2.8g1.7g0.2g22.3g
Auringonkukansiemen 17g98kcal3.8g2.1g8.2g1g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala4.6g15kcal0.7g2.7g0.1g0.5g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen15g44kcal4.6g0.3g2.6g4.7g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)9g0.9kcal0.1g0g0.1g7.8g
Kurpitsansiemenet, kuivattu20g107kcal4.8g3.5g9g0.8g
Sesamsimenet (Gogreen)7.3g42kcal1.3g1.7g3.6g0.9g
Vesi92g0kcal0g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki20g16kcal2.5g0.4g0.4g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)25g31kcal0.8g0.9g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g856kcal55.8g30.2g58.4g76g
Valittu annoskoko313g428kcal27.9g15.1g29.2g38g
Annoskoko puolitettuna156g214kcal14g7.6g14.6g19g
Arvot/100g100g137kcal8.9g4.8g9.3g12.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120324