Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g63g25kcal2.4g4g0.1g0g
Sokeri 36g145kcal0g35.6g0g0g
Siirappi, tumma42g134kcal0g31g0g0g
Neilikka, annos 4g1g3.8kcal0g0.8g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen42g302kcal0.4g0.4g33.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g126g440kcal4.4g101.9g1.3g3.8g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.1g10kcal0.3g1.9g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2120kcal15g351.2g70.4g9.4g
Valittu annoskoko312g1060kcal7.5g175.6g35.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna156g530kcal3.8g87.8g17.6g2.4g
Arvot/100g100g339kcal2.4g56.2g11.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349