Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 136g466kcal13.8g95.1g1.6g4.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 105g67kcal3.3g5g3.7g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%42g117kcal12.1g1g7.1g0g
Oliiviöljy 24g208kcal0g0g23.5g0g
Leivinjauhe 5.2g9kcal0.3g2g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1735kcal59g206.2g71.8g9.6g
Valittu annoskoko313g868kcal29.5g103.1g35.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna156g434kcal14.8g51.6g18g2.4g
Arvot/100g100g278kcal9.4g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531