Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 3.6g6.4kcal0.2g1.4g0g0g
Voi 20g147kcal0.2g0.1g16.5g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 16g52kcal4.6g1.1g3.2g4.9g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g4.8g6.8kcal0.7g0.7g0.2g2.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g111g400kcal31.1g2.2g30g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 133g189kcal16.6g0.4g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1601kcal106.8g11.8g127g14.4g
Valittu annoskoko312g801kcal53.4g5.9g63.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna156g400kcal26.7g3g31.8g3.6g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723