Kaneliässät, 1 kpl 60 kcal

200g 60% leivontamargariinia
2 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljasokeria
1,5 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja

Koristeeksi:

3/4 dl sokeria
2 tl kanelia

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna samalla hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos taikinaan.

Kääri taikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa muutama tunti.

Jaa taikina sitten osiin, pyöritä niistä pikkusormen paksuisia tankoja ja leikkaa ne n. 7 cm pätkiksi.

Pyöritä pätkät lautasella sokeri-kaneliseoksessa.

Muotoile tangoista leivinpaperin päälle s-muotoisia pikkuleipiä.

Paista 200 asteessa n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Power
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, 60%, Rainbow82g449kcal0.7g0.7g49g0g
Sokeri 69g282kcal0g69.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.6g5.9kcal0.1g1.3g0.1g0g
Leivinjauhe 2g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 106g364kcal10.8g74.2g1.3g3.7g
Sokeri 25g103kcal0g25.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.4g8.9kcal0.1g1.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2508kcal29.2g350.4g105.6g7.4g
Valittu annoskoko312g1254kcal14.6g175.2g52.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g627kcal7.3g87.6g26.4g1.9g
Arvot/100g100g401kcal4.7g56.1g16.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121022