Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 55g57kcal12.3g0g0.8g0g
Arla Apetina 8% feta81g122kcal13g3.2g6.5g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g12g9kcal0.2g2.2g0g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2g18kcal0g0g2g0g
Ruokakerma Valio 5%81g49kcal1g2.3g4.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus41g138kcal9.3g21.5g1.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g808kcal72.6g62.2g30g6.6g
Valittu annoskoko313g404kcal36.3g31.1g15g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g202kcal18.2g15.6g7.5g1.7g
Arvot/100g100g129kcal11.6g9.9g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121087