Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g254g399kcal55.4g0g18g0g
Ruskea suuruste, Maizena9g35kcal0.1g8.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprikajauhe 3.7g12kcal0.5g0.7g0.5g1.4g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 2g4.3kcal0.6g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen3.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g924kcal114.4g22.8g37.4g4g
Valittu annoskoko312g462kcal57.2g11.4g18.7g2g
Annoskoko puolitettuna156g231kcal28.6g5.7g9.4g1g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449