Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Hiiva, 50g19g11kcal2.4g0.2g0.1g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g56g270kcal13.7g18.6g16.1g15.9g
Vehnäjauho puolikarkea 121g416kcal12.3g84.8g1.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1419kcal56.8g213.2g35.4g40.2g
Valittu annoskoko313g710kcal28.4g106.6g17.7g20.1g
Annoskoko puolitettuna156g355kcal14.2g53.3g8.9g10.1g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.7g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453