Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi82g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g68g19kcal0.4g4.1g0.1g1.7g
Lanttu 55g16kcal0.5g2.5g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Soijarouhe, tumma, 30g14g44kcal6.8g4.1g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g4.1g10kcal0.1g1.1g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.6g5.3kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g27g33kcal0.9g1g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.5g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g321kcal20.4g39g8g10.4g
Valittu annoskoko312g161kcal10.2g19.5g4g5.2g
Annoskoko puolitettuna156g80kcal5.1g9.8g2g2.6g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304