Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g57g7.9kcal1.1g0.2g0.3g0.7g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Oliivi kivetön musta rainbow9g16kcal0.1g0.5g1.5g0g
Arla Apetina Feta 3%38g42kcal6.8g0.8g1.1g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton87g124kcal10.4g0g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Peruna (vanha, kuorittu)71g58kcal1.3g12.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g546kcal40.2g31g27.4g3.8g
Valittu annoskoko312g273kcal20.1g15.5g13.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g137kcal10.1g7.8g6.9g1g
Arvot/100g100g88kcal6.4g5g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=12248