Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)128g446kcal15.3g88g2.4g6.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen89g637kcal0g0g70.8g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Vesi89g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2202kcal30.6g184.4g146.4g12.8g
Valittu annoskoko312g1101kcal15.3g92.2g73.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna156g551kcal7.7g46.1g36.6g3.2g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122716