Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 93g22kcal1.7g2g0.3g2.1g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g47g47kcal8.8g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 155g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g18g50kcal3.4g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g238kcal27.8g4g10.4g4.2g
Valittu annoskoko313g119kcal13.9g2g5.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g59kcal7g1g2.6g1.1g
Arvot/100g100g38kcal4.4g0.6g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852