Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen46g16kcal0.1g3.7g0g0.7g
Kalaliemikuutio 2g6.2kcal0.2g0.7g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 122g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Katkarapu 51g35kcal7.3g0g0.6g0g
Flora kevyt ruoka 7%51g43kcal0.5g2.3g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g226kcal17.6g17.8g9.2g2.8g
Valittu annoskoko313g113kcal8.8g8.9g4.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g57kcal4.4g4.5g2.3g0.7g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.8g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181