Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 97g74kcal1.8g15g0.2g1g
Tomaatti 32g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g12g20kcal1g0.5g1.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g49g27kcal1.5g3.2g1g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa64g84kcal11.6g0.8g3.5g0g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g496kcal32.6g42.6g20.2g3.4g
Valittu annoskoko312g248kcal16.3g21.3g10.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g124kcal8.2g10.7g5.1g0.9g
Arvot/100g100g79kcal5.2g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634