Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 160g73kcal4.8g7.7g2.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)96g121kcal10.6g0.3g8.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g179kcal5.3g36.5g0.6g1.8g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g791kcal41.4g89g28.6g3.6g
Valittu annoskoko313g396kcal20.7g44.5g14.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g198kcal10.4g22.3g7.2g0.9g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326