Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo48g339kcal0.1g0.1g38.1g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g273kcal8.1g55.6g1g2.8g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 64g55kcal0.7g11.6g0.3g1.1g
Taloussuklaa, Fazer32g164kcal1.2g17.8g9.5g1.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2191kcal29.2g276.2g105g11.2g
Valittu annoskoko313g1096kcal14.6g138.1g52.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna156g548kcal7.3g69.1g26.3g2.8g
Arvot/100g100g350kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328