Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy101g537kcal8g32.4g42.6g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen21g152kcal0.2g0.2g16.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g42g253kcal8.9g2.8g22.8g0g
Kananmuna kuoreton 148g211kcal18.5g0.4g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2307kcal71.2g71.6g194.8g0g
Valittu annoskoko313g1153kcal35.6g35.8g97.4g0g
Annoskoko puolitettuna156g577kcal17.8g17.9g48.7g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478