Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g123g87kcal2g19.7g0.1g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli17g4.6kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 37g64kcal6.5g0g4.3g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g3.7g0.6kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g81g45kcal2.5g5.2g1.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Kesäporkkana (Pirkka)49g12kcal0.3g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g451kcal23.2g56.4g15.2g0.4g
Valittu annoskoko313g226kcal11.6g28.2g7.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g113kcal5.8g14.1g3.8g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957