Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 100g24kcal1.8g2.2g0.3g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl27g45kcal4.8g0.4g2.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g234kcal14.2g11.4g13.4g7.4g
Valittu annoskoko313g117kcal7.1g5.7g6.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g59kcal3.6g2.9g3.4g1.9g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104