Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 48g349kcal0.6g0.2g39.1g0g
Sokeri 95g387kcal0g95.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)96g121kcal10.6g0.3g8.6g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 13g47kcal2.4g1.4g2.8g3.9g
Vehnäjauho puolikarkea 52g179kcal5.3g36.4g0.6g1.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.6g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2210kcal37.8g278.2g102.2g11.4g
Valittu annoskoko312g1105kcal18.9g139.1g51.1g5.7g
Annoskoko puolitettuna156g553kcal9.5g69.6g25.6g2.9g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249