Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen45g322kcal0g0g35.7g0g
Sokeri 25g103kcal0g25.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 58g199kcal5.9g40.6g0.7g2g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 60g38kcal1.9g2.9g2.1g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Mustikka metsä- 60g26kcal0.3g3.8g0.4g2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.8g10kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1642kcal27g180.8g86.6g8g
Valittu annoskoko313g821kcal13.5g90.4g43.3g4g
Annoskoko puolitettuna156g411kcal6.8g45.2g21.7g2g
Arvot/100g100g263kcal4.3g28.9g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126206