Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 104g117kcal22g0g3.1g0g
Porkkana 65g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Peruna, uusi 52g41kcal0.9g8.4g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 52g21kcal0.3g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g420kcal48.2g30.2g6.8g5.8g
Valittu annoskoko312g210kcal24.1g15.1g3.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g105kcal12.1g7.6g1.7g1.5g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706