Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)85g34kcal1.4g7g0.1g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)85g30kcal1.4g5.9g0.1g1.2g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g55g47kcal2.7g8.7g0.2g4g
Pirkka naudan jauheliha 400g87g199kcal16.6g0g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g620kcal44.2g43.2g30.6g10.4g
Valittu annoskoko312g310kcal22.1g21.6g15.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna156g155kcal11.1g10.8g7.7g2.6g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791