Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 77g19kcal1.4g1.7g0.2g1.8g
Parsakaali brokkoli 77g27kcal3.6g1.5g0.2g1.9g
Broilerisuikale, keskiarvo 62g75kcal13.1g0g2.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%39g50kcal1.2g0.8g5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g102kcal0.6g0.9g10.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima23g91kcal6.7g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g782kcal53.2g9.8g57.6g7.4g
Valittu annoskoko313g391kcal26.6g4.9g28.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g196kcal13.3g2.5g14.4g1.9g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937