Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g67g192kcal2.2g45.4g0.1g5.7g
Sokeri 80g326kcal0g80.1g0g0g
Voi 54g388kcal0.6g0.2g43.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1898kcal12.2g254.8g92.4g11.4g
Valittu annoskoko313g949kcal6.1g127.4g46.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna156g474kcal3.1g63.7g23.1g2.9g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161