Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 123g41kcal0.8g6.8g0.1g1.7g
Mansikka 69g32kcal0.3g5.8g0.1g1.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g104g407kcal0g102.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g961kcal2.2g230g0.4g6g
Valittu annoskoko313g481kcal1.1g115g0.2g3g
Annoskoko puolitettuna156g240kcal0.6g57.5g0.1g1.5g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463