Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g149g51kcal0.3g10.6g0.4g2.7g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)72g265kcal10g39.3g5.7g7.9g
Sokeri 30g121kcal0g29.8g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 60g317kcal0.2g0.2g35.7g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.4kcal0.1g1.2g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1527kcal21.2g164.6g83.8g21.2g
Valittu annoskoko313g764kcal10.6g82.3g41.9g10.6g
Annoskoko puolitettuna156g382kcal5.3g41.2g21g5.3g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131803