Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)71g40kcal6g3.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g28g82kcal0.3g15.8g0g11.3g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g28g99kcal4g15.5g2.3g3.1g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g71g233kcal7.1g49.4g0.8g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Mustikka, Pakkasmarja85g28kcal0.4g5.4g0.5g2.8g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g10g4.1kcal1g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g2.1g6.1kcal0g1.2g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1055kcal41.6g182.6g13.4g36g
Valittu annoskoko312g527kcal20.8g91.3g6.7g18g
Annoskoko puolitettuna156g264kcal10.4g45.7g3.4g9g
Arvot/100g100g169kcal6.7g29.2g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047