Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 17g152kcal0g0g17.1g0g
Valkosipuli 5.1g5.5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli 25g7.7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tonnikala öljyssä 51g96kcal13.8g0g4.6g0g
Paprika punainen 25g7.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 85g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Tomaatti 102g23kcal0.6g3.5g0.3g1.4g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g614kcal31.6g17.4g45g6g
Valittu annoskoko313g307kcal15.8g8.7g22.5g3g
Annoskoko puolitettuna156g154kcal7.9g4.4g11.3g1.5g
Arvot/100g100g98kcal5.1g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358