Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi10g1kcal0.2g0.2g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g46g9kcal0.5g1.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vesi206g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)15g11kcal0.2g2.3g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis31g35kcal6.8g0g0.9g0g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g148kcal15.8g8.2g5.6g0g
Valittu annoskoko312g74kcal7.9g4.1g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna156g37kcal4g2.1g1.4g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389