Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g67g236kcal17.5g1.7g18.2g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g17g71kcal3.3g6.3g3.6g0.1g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 135g32kcal2.4g2.9g0.4g3.1g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät94g94kcal15.5g1.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g867kcal77.4g24g49.4g6.4g
Valittu annoskoko313g433kcal38.7g12g24.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g217kcal19.4g6g12.4g1.6g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779