Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali108g21kcal1.9g2.4g0.2g2.5g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl50g15kcal2.3g1g0.2g0.8g
Sipuli (käsittelemätön)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour14g43kcal0.5g0.6g4.3g0.1g
Katkarapu26g18kcal3.7g0.2g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 29g22kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Vesi72g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g246kcal18.2g18.6g10.2g7.8g
Valittu annoskoko313g123kcal9.1g9.3g5.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g62kcal4.6g4.7g2.6g2g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=13299