Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 36g25kcal1.8g3.3g0.1g1.1g
Vesi213g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 57g124kcal10.4g0g9.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g301kcal24.6g7.2g18.8g2.4g
Valittu annoskoko313g150kcal12.3g3.6g9.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g75kcal6.2g1.8g4.7g0.6g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401