Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g20g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g68g24kcal1.1g4.7g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 68g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g119kcal4g16.4g3.8g3.4g
Valittu annoskoko313g60kcal2g8.2g1.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g30kcal1g4.1g1g0.9g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134671