Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen38g274kcal0.4g0.4g30.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 65g263kcal0g64.7g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g76g267kcal2.7g61.7g0.8g2.3g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten11g38kcal2.7g5.1g2.4g1.3g
Leivinjauhe 2.5g4.5kcal0.1g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g23g92kcal0g22.9g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten3.8g13kcal0.9g1.7g0.8g0.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen13g92kcal0.1g0.1g10.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 13g5.8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2186kcal21.6g319.2g95.6g8g
Valittu annoskoko312g1093kcal10.8g159.6g47.8g4g
Annoskoko puolitettuna156g546kcal5.4g79.8g23.9g2g
Arvot/100g100g350kcal3.5g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002