Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk95g25kcal0.6g5g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Soijapapu, keitetty, suolaton 142g253kcal22.9g10.1g11.3g10g
Linssi, punainen, Go Green47g154kcal11.3g23.1g0.5g5.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g944kcal70.4g79.2g31g34.8g
Valittu annoskoko312g472kcal35.2g39.6g15.5g17.4g
Annoskoko puolitettuna156g236kcal17.6g19.8g7.8g8.7g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135074