Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 70g92kcal12.9g4.1g2.6g0g
Rypsiöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Parsakaali pakaste Rainbow70g14kcal2.1g1.4g0g1.8g
Kukkakaali, pakaste, Apetit70g12kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)70g60kcal0.7g2.5g4.9g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g26g91kcal3.4g17.6g0.5g1.6g
Kasvisliemikuutio 1.9g5.9kcal0.2g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g612kcal40.8g54.8g24.4g9.4g
Valittu annoskoko313g306kcal20.4g27.4g12.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna156g153kcal10.2g13.7g6.1g2.4g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135097