Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 106g362kcal10.8g73.9g1.3g3.7g
Sokeri 52g210kcal0g51.7g0g0g
Leivinjauhe 2g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2g8.1kcal0g2g0g0g
Rypsiöljy 46g404kcal0g0g45.7g0g
Mustikka metsä- 98g43kcal0.5g6.2g0.6g3.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.9g13kcal0g3.1g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g4.1g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2120kcal22.8g283.4g95.2g14g
Valittu annoskoko313g1060kcal11.4g141.7g47.6g7g
Annoskoko puolitettuna156g530kcal5.7g70.9g23.8g3.5g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.3g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746